Ζοτς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος»

Ο Παναθηναϊκός -νίκησε έστω και δύσκολα- την Κάχα Λαμποράλ με 76-74 και αυτό ικανοποίησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς...

Ο Παναθηναϊκός -νίκησε έστω και δύσκολα- την Κάχα Λαμποράλ με 76-74 και αυτό ικανοποίησε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα τόνισε:
«Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να πω είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Καταρχήν παίξαμε εξαιρετική άμυνα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο να βλέπει κανείς να βάζουν οι αντίπαλοι κάποια πολύ δύσκολα σουτ που τους κράτησαν στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Για μερικά λεπτά είχαμε πλεονέκτημα +10 και +11 όμως χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια χωρίς πίεση. Θέλω να επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι είμαι ικανοποιημένος, καθώς όλα τα σουτ ήταν αποτέλεσμα σωστών αποφάσεων και έτσι πρέπει να παίζουμε».

Αναφερόμενος στην Κάχα επισήμανε:
«Το πρόβλημα είναι ότι η Κάχα είναι μία ομάδα η οποία τρέχει πολύ και μετά από άστοχα σουτ μας, βάζει στον αιφνιδιασμό εύκολους πόντους. Παράλληλα κάναμε ένα λάθος και στην άμυνα και ο Τελέτοβιτς έβαλε το κρίσιμο τρίποντο».

Ο «Ζοτς» δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους οπαδούς του «τριφυλλιού» οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας:
«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη στήριξη και την εξαιρετική ατμόσφαιρα και πλέον μέχρι το τέλος θα έχουν ενδιαφέρον όλα τα παιχνίδια. Για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη».

Ερωτηθείς για τη διαιτησία, απάντησε ότι:
«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο».