Απίστευτη γκάφα από τον Άρη!

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Άρης, αφού στο επίσημο match program του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι οι «κίτρινοι» παρουσίασαν...

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Άρης, αφού στο επίσημο match program του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι οι «κίτρινοι» παρουσίασαν φωτογραφία των «πολιτών» με 60 παίκτες!
Μεταξύ των… περισσευούμενων υπήρχαν και οι Μέσι, Ρούνεϊ, Ντρογκμπά, Τόρες, Σνάιντερ, Φορλάν, Τσάβι και γενικώς όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι.
Προφανώς το αποτέλεσμα αυτό είναι προϊόν Photoshop και μόλις οι άνθρωποι του Άρη κατάλαβαν το λάθος τους απέσυραν άμεσα το πρόγραμμα αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει αφού οι Άγγλοι, οι οποίοι είναι… «μανούλες» σε κάτι τέτοια, αντιλήφθηκαν το λάθος.
Ο Άρης εξήγησε πως η συντακτική ομάδα έψαχνε μια φωτογραφία της Σίτι στο Ίντερνετ και βρήκε την επίμαχη, η οποία ανήκε σε ένα από τα πολλά photogallery της Guardian με τίτλο «Πού είναι ο Γουόλι;».
Όσο για το επίμαχο πρόγραμμα; Πλέον θεωρείται ως συλλεκτικό αντικείμενο, ενώ ήδη ένα από αυτά πωλείται στο eBay αντί 35 λιρών!