Ολυμπιακός: «Προβοκατόρικο δημοσίευμα»

Ως ανυπόστατο και προβοκατόρικο καταγγέλλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευμα ότι λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...

Ως ανυπόστατο και προβοκατόρικο καταγγέλλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευμα ότι λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φίλαθλοι των γηπεδούχων έχουν κρύψει στο γήπεδο μεγάλο αριθμό κροτίδων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα σε ιστοσελίδα οικονομικής εφημερίδας, σε διάφορα σημεία του γηπέδου υπάρχουν κρυμμένες κροτίδες, περίπου 4.000 στον αριθμό, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Η επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει ότι το δημοσίευμα είναι προβοκατόρικο και ανυπόστατο και ότι σκοπό έχει να δυναμιτίσει το ντέρμπι, λίγες ώρες πριν από την έναρξή του.
Μάλιστα, τονίστηκε ότι έχουν γίνει προσπάθειες και από τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία οπαδών, προκειμένου να τους ζητήσει να έχουν κόσμια συμπεριφορά χωρίς έκτροπα. Κάτι ανάλογο έχει ζητήσει από τους φιλάθλους της ομάδας και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε ότι πριν από κάθε αγώνα γίνονται έλεγχοι από αστυνομικές δυνάμεις και ότι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης, έλεγχος θα γίνει και το Σάββατο, την ημέρα του αγώνα.