Γιάννη κάτσε… σπίτι σου!

Εκτός ομάδας για τον προσεχή ένα μήνα θα βρίσκεται ο σέντερ του Ολυμπιακού Γιάννης Μπουρούσης, μετά από απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς...

Εκτός ομάδας για τον προσεχή ένα μήνα θα βρίσκεται ο σέντερ του Ολυμπιακού Γιάννης Μπουρούσης, μετά από απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσης ότι ο διεθνής άσος θα βρίσκεται σε άδεια ενώ παράλληλα θα γυμνάζεται ατομικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι σε άδεια για ένα μήνα. Ενδιάμεσα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς επαφές.
Παράλληλα, θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του πρόσφατου τραυματισμού του στο δεξί του χέρι (εγκάρσιο ράγισμα στο μετακάρπιο του μικρού δαχτύλου του δεξιού του χεριού).
Επίσης, θα γίνει ρύθμιση όλων των μεταβολικών των δεικτών του, όπου έχει διαγνωστεί διατάραξη στις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις της ομάδας».
Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Μπουρούσης θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (06/03, 18.30) όπου οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με τον Παναθηναϊκό.