Οι 19 εκλεκτοί του Κωστένογλου

Κατέληξε τελικά ο τεχνικός της ΑΕΛ στους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν μέχρι την Ξάνθη, ώστε να δώσουν μια ακόμα μάχη...

Κατέληξε τελικά ο τεχνικός της ΑΕΛ στους 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν μέχρι την Ξάνθη, ώστε να δώσουν μια ακόμα μάχη για την σωτηρία.
Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο AEL FC ARENA και όχι στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων, ολοκλήρωσαν οι «βυσσινί» την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 20/2) αγώνα με τη Ξάνθη στα Πηγάδια (19:30) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Ως γνωστόν εδώ και μέρες, τα προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου ήταν πολλά, αφού Νταμπίζας, Κουζέν και Κατσιαρός είναι τιμωρημένοι, ενώ Κανόμπιο, Ταλ, Βελάσκο, Αμπάρης και Μπλάζεκ τραυματίες. Η πιο αισθητή απουσία πάντως θα είναι του 22χρονου Τσέχου, με τον οποίο η ομάδα πέρυσι είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη (0-1) αλλά και να ξεκινήσει την αντεπίθεση για την σωτηρία της στην κατηγορία.
Αυτή τη φορά μάλλον θα είναι κάποιος από τους παρακάτω 19 που θα κάνει το θαύμα για την ομάδα του και θα δώσει στον κόσμο της ΑΕΛ την ελπίδα για την παραμονή στην Super League. Συγκεκριμένα, η αποστολή για το παιχνίδι με τους Ακρίτες αποτελείται από τους: Τσοντοφάλσκι, Πρίφτης, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Μελίσσης, Βενετίδης, Καρανίκας, Ιγκλέσιας, Αμπουμπακάρι, Ρομέου, Κόζακ, Πλιάγκας, Σίμιτς, Πανκράτ, Ρέντζας, Σιατραβάνης, Μετίν, Τσιμπάμπα, Κούλιτς.