Καθ’οδόν προς Φάληρο ο Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από την Παιανία για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μέσα σε αποθεωτική ατμόσφαιρα...

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από την Παιανία για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μέσα σε αποθεωτική ατμόσφαιρα από τους περίπου 150 οπαδούς των "πρασίνων".
Η παρουσία της αστυνομικής δύναμης που θα συνοδεύσει τους «πράσινους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είναι ισχυρή. Έξω από τις εγκαταστάσεις βρίσκεται μία κλούβα των ΜΑΤ και δέκα μηχανές της «ομάδας Ζ».
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται έξω από την Παιανία από τις 16:30, χωρίς να είναι οργανωμένοι και αυξάνονται ώρα με την ώρα.
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, θα ακολουθήσει την αποστολή με συνοδευτικό όχημα, στο οποίο αναμένεται να βρίσκεται και ο Τζόνι Βεκρής.
Στις πέντε το απόγευμα βγήκε από την πύλη της Παιανίας το πούλμαν με την αποστολή του Παναθηναϊκού, συνοδεία της ισχυρής δύναμης, που βρισκόταν από νωρίς έξω από τις εγκαταστάσεις.
Οι περίπου 150 οπαδοί των "πρασίνων" δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, ζητώντας από τους παίκτες να νικήσουν τον Ολυμπιακό.