Ομπράντοβιτς: «Ήταν πρόκληση»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο παιχνίδια μέσα σε τριάντα ώρες εστίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το παιχνίδι με την Καβάλα...

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο παιχνίδια μέσα σε τριάντα ώρες εστίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το παιχνίδι με την Καβάλα.
Ο προπονητής των «πράσινων» υπογράμμισε: «Η Καβάλα είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα και εμείς έτσι προετοιμαστήκαμε, σκεπτόμενοι ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν σοβαρό αντίπαλο. Είχαμε στην ουσία μόνο μία προπόνηση και για εμάς είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι καθώς ήταν πρόκληση».

Στη συνέχεια ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι ήταν πού σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Είναι σηαμντικό που χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες γιατί σε λιγότερο από τριάντα ώρες έπρεπε να παίξουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και την Καβάλα που είναι πολύ καλή ομάδα. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που μας βοήθησε και γενικά τον κόσμο της Καβάλας για την καλή ατμόσφαιρα».

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Μπόγρης επισήμανε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι που είχαμε κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ πριν από λιγότερο από 30 ώρες. Μπράβο στην Καβάλα για την καλή δουλειά που έχει κάνει γιατί και στο ΟΑΚΑ ήταν ανταγωνιστική».