Βασιλάκης: «Πεντακάθαρο γκολ»

Ως πεντακάθαρο χαρακτήρισε ο Περικλής Βασιλάκης το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης στο 83’, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ...

Ως πεντακάθαρο χαρακτήρισε ο Περικλής Βασιλάκης το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης στο 83’, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM, ο Περικλής Βασιλάκης, τόνισε αρχικά για τη φάση του 44’, όπου πρωταγωνιστές είναι οι Νίνης και Τοροσίδης:
«Θα μπορούσε ο διαιτητής να ήταν πιο αυστηρός στο πειθαρχικό παιχνίδι. Στο 44’ είναι δύσκολη φάση, γιατί στο χέρι πάντα υπάρχει πρόθεση. Δεν υπάρχει φάουλ του Νίνη, κάνοντας την κεφαλιά ο Τοροσίδης, αν φεύγει η μπάλα και πάει στο χέρι του, δεν υπάρχει πέναλτι. Αν η μπάλα φεύγει από το χέρι και κάνει κίνηση να την πιάσει, τότε είναι πέναλτι. Αν το σφύριζε ο διαιτητής δεν θα έλεγα ότι κάνει λάθος. Θα ήθελα να έχω καλύτερη εκτίμηση».

Για το γκολ του Κατσουράνη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ο Περικλής Βασιλάκης τόνισε:
«Ήταν πεντακάθαρο το γκολ του Κατσουράνη στο 83’. Ήταν λάθος που ακυρώθηκε από το δεύτερο διαιτητή. Τουλάχιστον δύο παίκτες κάλυπταν τον Κατσουράνη, αν όχι τρεις».
Αμφιβολίες εξέφρασε και για το γκολ της νίκης που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Τζεμπούρ: «Όταν γίνεται η κεφαλιά και παίρνει την μπάλα ο Τζεμπούρ είναι αμφίβολο αν βρίσκεται στην ίδια ευθεία. Πάντως, θεωρώ πως ο Πάντελιτς δεν μετέχει στη φάση».