Αποθέωση στην Παιανία

Υποδοχή… πρωταθλητών επιφύλαξαν περίπου 400 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην αποστολή των «πρασίνων» στην Παιανία...

Υποδοχή… πρωταθλητών επιφύλαξαν περίπου 400 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην αποστολή των «πρασίνων» στην Παιανία.

Το πούλμαν του Παναθηναϊκού έφτασε στις προπονητικές εγκαταστάσεις ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου κι εκεί οι οπαδοί τους αποθέωσαν, φωνάζοντας συνθήματα. Μάλιστα το λεωφορείο δεν μπορούσε να μπει μέσα στην είσοδο. Με αναμμένους πυρσούς φώναζαν «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές». Επίσης αποθεώθηκε ο Φερέιρα, ενώ γενικά το κλίμα ήταν πανηγυρικό, λες και είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός.

Δάκρυσε ο Σισέ

Την τιμιτική τους είχαν οι Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο, αλλά κυρίως ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος όπως ήταν αναμενόμενο είχε την τιμητική του, τον οποίο τον προέτρεπαν να παραμείνει στην ομάδα για πάντα. «Δεν θα φύγεις απ' εδώ ποτέ, ρε Σισέ, Σισέ», του φώναζαν χαρακτηριστικά. Ο Γάλλος φορ συγκινήθηκε και δάκρυσε. Στο τέλος αντιπροσωπεία των οπαδών είχε συνομιλία με τον Γόντικα και του ζήτησαν να προστατεύει την ομάδα και να προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον Σισέ στην ομάδα. Εκείνος απάντησε πως όσα είπε ο έμπειρος επιθετικός τα είπε εν βρασμώ ψυχής και ότι τίποτα δεν είναι οριστικό.

Από τα συνθήματα δεν τη γλίτωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τους οπαδούς του Τριφυλλιού να τον... στολίζουν με πολλά κοσμητικά επίθετα... Επίσης οι οπαδοί προέτρεπαν τους Καραγκούνη και Κατσουράνη να μην ξαναφορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί έγραψαν υβριστικά συνθήματα για πρώην μέλη της διοίκησης στους τοίχους γύρω από το προπονητικό. «Τζίγκερ, Πατέρα, Βγενόπουλε αφήσατε την ομάδα απροστάτευτη. Θα σας γ... τα σπίτια».