Επιστολή ΠΑΟ σε FIFA και UEFA

Να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο χρησιμοποίησης των θεσμικών οργάνων θέλουν στον Παναθηναϊκό...

Να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο χρησιμοποίησης των θεσμικών οργάνων θέλουν στον Παναθηναϊκό, μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι.

Το έκτακτο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα γίνει είτε το απόγευμα της Δευτέρας (21/02) ή την Τρίτη (22/02) ανάλογα με τις υποχρεώσεις των μελών, θα κρίνει το ποια θα είναι η «γραμμή» που θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι» μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γόντικας και ο Τζόνι Βεκρής, ως μέλη της διοικούσας επιτροπής, έχουν διαρκείς επαφές με τους μετόχους και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «πράσινης» ΠΑΕ για να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού».

Ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία με διοικήσεις άλλων ΠΑΕ της Superleague έτσι ώστε να γίνει πρόταση μομφής στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη φτάνοντας ως την FIFA, ή ακόμα και να δημιουργηθεί νέο θεσμικό όργανο για την διοργάνωση του πρωταθλήματος! Παράλληλα, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να αποσύρεται από το πρωτάθλημα ή να συμμετάσχει στα υπόλοιπα ματς με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Οι «πράσινοι» από εκεί και πέρα, ετοιμάζονται να στείλουν επιστολή και οπτικό υλικό στα διεθνή θεσμικά όργανα (UEFA και FIFA) με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ζητώντας την ακύρωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό ή και ολόκληρου του πρωταθλήματος αν υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο.