Μαρινάκης: "Λάθος οι δηλώσεις μου"

Λάθος οι δηλώσεις μου μετά τον αγώνα δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ...

Τον Δημήτρη Γόντικα κάλεσε σε συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με προσωπική του δήλωση που ανέβηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν, χαρακτηρίζοντας ως λάθος τις δηλώσεις που έκανε περίπου μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο στόχους του, οι οποίοι είναι η επάνοδος των "ερυθρολεύκων" στην κορυφή και η επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή.

Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.

Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».