Τζίγκερ: «Απέτυχε η εξυγίανση...»

Τη δική του διάσταση, για τα θλιβερά γεγονότα στο ντέρμπι του Φαλήρου...

Τη δική του διάσταση, για τα θλιβερά γεγονότα στο ντέρμπι του Φαλήρου, έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος έκανε λόγο για φαρσοκωμωδία.

Αναλυτικά, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, τόνισε:

«Η φαρσοκωμωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου καλά κρατεί.• Η απόπειρα εξυγίανσης του ελληνικού πρωταθλήματος με τη δημιουργία της superleague με θυσίες (αγωνιστικές και οικονομικές) ήταν ένα μικρό και ελπιδοφόρο διάλειμμα.

Δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο επέστρεψε δριμύτερο στο παρελθόν.

«Επιφανείς» παράγοντες αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο υπό το πρίσμα προσωπικών συμφερόντων και τυφλού οπαδισμού αδιαφορώντας για τη γενικότερη εικόνα του αθλήματος και τον ρόλο τους σε αυτό. H συστηματική και μεθοδική αυτή αποδόμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, προκαλεί τον φίλαθλο κόσμο και την ελληνική κοινωνία. H στάση και οι θέσεις μου απέναντι στη βία και στο παρασκήνιο είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Μάλιστα, κατά καιρούς έχω επικριθεί και γίνει αποδέκτης ειρωνικών σχολίων για τις ενέργειες και την στάση μου αυτή.

Για μία ακόμη φορά, θα ακούσουμε για βαθιές τομές, παραδειγματικές τιμωρίες και ότι πρέπει όλοι να τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι δεδομένη και λυπηρή. Αυτοί που οδήγησαν τα πράγματα έως εδώ είναι υπεύθυνοι και ας τα αντιμετωπίσουν. Ας μην παριστάνουν λοιπόν τους έκπληκτους κάθε φορά που βιώνουμε τις ίδιες καταστάσεις».