Μία αγωνιστική για Ολυμπιακό!!!

Και όμως ο Ολυμπιακός υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ντέρμπι...

Και όμως ο Ολυμπιακός υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μανώλης Αντωνακάκης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασίσει να μην ασκήσει δίωξη για ευρείας κλίμακας επεισόδια, όπως όλοι θα περίμεναν (θα σήμαινε τιμωρία δύο αγωνιστικών), αφού από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, δεν προκύπτει ότι χρειάστηκαν περισσότερες, από τις προβλεπόμενες, δυνάμεις της αστυνομίας να επέμβουν για όσα έγιναν στο ντέρμπι, ενώ είναι σημαντικό ότι δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί και φθορές ξένης περιουσίας.

Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ότι στον Ολυμπιακό θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια και η ομάδα του Πειραιά θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και μεγάλο πρόστιμο.

Πάντως όλα έγιναν αργά το βράδυ, αφού μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ δεν είχε πάρει κανένα έγγραφο (φύλλο αγώνα, εκθέσεις αστυνομίας και παρατηρητή) για να ασκήσει πειθαρχικές διώξεις. Τα έλαβε αργά το απόγευμα και έτσι σήμερα αναμένεται να ασκήσει διώξεις, τόσο κατά των «ερυθρόλευκων» όσο και κατά προσώπων (παράγοντες, παίκτες).

Να τονίσουμε ότι βάσει της έκθεσης της αστυνομίας δεν προκύπτει βαριά κατηγορία αφού αναφέρει πως… «εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο, για να πανηγυρίσουν και κάποιοι από αυτούς προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού»!
 

Συντάκτης: Γιώργος Μέγκουλας