Ισπανικά "μάτια" για Σκόκο

«Μάτια» της Εσπανιόλ παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον...

«Μάτια» της Εσπανιόλ παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για χάρη του Νάτσο Σκόκο.

Όπως είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ, στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (20/02) βρέθηκαν σκάουτερ από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Ωστόσο είναι γνωστό πως σε κάθε εντός έδρας κι όχι μόνο αγώνα του Δικεφάλου υπάρχουν στις εξέδρες άνθρωποι ξένων συλλόγων που παρακολουθούν παίκτες του.

Άλλωστε η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» έχει επισημάνει ουκ ολίγες φορές πως είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Αρκεί φυσικά να υπάρξει μια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση.

Όπως λοιπόν αναφέρεται, στο «Σπύρος Λούης» βρέθηκαν την Κυριακή και άνθρωποι της Εσπανιόλ, αν και κάτι τέτοιο δεν είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Οι Ισπανοί λοιπόν είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στον Νάτσο Σκόκο τον οποίο έχουν παρακολουθήσει από κοντά και σε άλλους αγώνες.

Μπορεί ο Αργεντινός να ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο πρόσφατα, αλλά το καλοκαίρι εφόσον οι Καταλανοί καταθέσουν μια σεβαστή οικονομικά πρόταση, η πλευρά της ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του.