Μπέος: «Αποχωρώ αν...»

Ο Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την προεδρία ...

Ο Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την προεδρία της ομάδας, σε περίπτωση που υπάρξει έστω και μια μικρή μερίδα φιλάθλων που να πιστεύει ότι έχει αποτύχει ή εξυπηρετεί συμφέροντα άλλης ομάδας. Παράλληλα, υποστήριξε ότι στο Βόλο βρίσκεται ήδη ένας προπονητής με τον οποίο συζητάει και ότι αυτός θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει αύριο (23/02).

«Κάθε πικραμένος λέει το δικό του σενάριο. Σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι παράγοντας με εμπειρία και αναγνώριση από εχθρούς και φίλους. Γνωρίζω πολύ καλά τι πρέπει να γίνει. Το μοναστήρι να είναι καλά. Καλόγηροι υπάρχουν πολλοί. Θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το όραμα και η ιδέα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αν είναι οπαδοί του Μπέου ή του Τσιώλη να τους ακολουθήσουν αλλού.
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα και την ιδέα. Σήμερα υπάρχουμε, αύριο πεθαίνουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα με ιστορία που θα συνεχίσει να υπάρχει.

Δηλώνω ότι η αυτόματη Θύρα 1 μέχρι την Κυριακή το βράδυ που πετάχτηκαν τα φέιγ βολάν, μου ήταν άγνωστη, δεν ξέρω αν υπήρχε αυτή η οργάνωση, ο σύνδεσμος, οτιδήποτε. Αν είναι γνωστό, να το μάθω και εγώ. Τα φέιγ βολάν δεν είχαν σχέση με τον κ. Τσιώλη. Είναι διαφορετικά τα δύο γεγονότα. Πετάχτηκαν την Κυριακή και η ανακοίνωση βγήκε το πρωί της Δευτέρας. Βγήκαν σήμερα και χθες το βράδυ ανακοινώσεις από τους τρεις συνδέσμους που υπάρχουν στο Βόλο και είναι αναγνωρισμένοι. Αυτοί τουλάχιστον έρχονται και συζητάμε μαζί. Οι ανακοινώσεις των οργανωμένων καταδικάζουν το γεγονός, δείχνουν ότι δεν ανήκουν στους φιλάθλους ούτε καν στους απλούς πολίτες της πόλης.

Ένας παράγοντας, ένας ιδιοκτήτης έχει συμπάθειες και αντιπάθειες. Κρίνεται από το έργο του. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή σε αυτήν την πόλη γεννήθηκα και υπηρέτησα αυτή την ομάδα, έχω δώσει πολλά και λέω ότι αν υπάρχει έστω μια μικρή μερίδα 5-10 ατόμων που μπορεί να κρίνει και είναι επώνυμη και θεωρούν ότι έχω αποτύχει ή ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μαγαζί άλλης ομάδας ή εγώ υπάλληλος, εγώ δηλώνω ότι το καλοκαίρι θα φύγω από τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι δέσμευση αυτό».

Για το νέο προπονητή, ο κ. Μπέος τόνισε:
«Θα παρουσιαστεί αύριο και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τις επόμενες 7 αγωνιστικές ή αν είναι περισσότερες, αν μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας».

Σε ερώτηση για το αν έχει παράπονα από τους δημοσιογράφους, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και με έντονο ύφος απάντησε:
«Θεωρείτε ότι κάνετε σωστά τη δουλειά σας; Διέρρευσε ότι χτύπησα τον Μόνχε. Τον πήρες τηλέφωνο; Ψέματα λες. Πες μου το τηλέφωνό του. Κανένας δεν τον πήρε. Υπήρξε μεθόδευση και ξέρω από ποιούς. Ας πούμε ότι κάποιος πήρε τον Μόνχε, το διασταύρωσε; Οδηγώ την ομάδα με τις επιλογές μου και τις αποφάσεις που παίρνουμε. Το θέμα του Μόνχε διέρρευσε για να καλύψει τα ακάλυπτα. Πήρα ποτέ κανέναν να σας πω γράψτε αυτό; Οι περισσότεροι από εσάς λέτε αλήθεια. Μιλάω για μερίδα. Υπάρχουν στον κλάδο σας κοπρόσκυλα, όπως υπάρχουν σε όλους τους κλάδους».