Συνάντηση με... προειδοποιήσεις

Συνάντηση είχαν την Τετάρτη (23/2) το μεσημέρι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης με τον Βαγγέλη Μαρινακη...

Συνάντηση είχαν την Τετάρτη (23/2) το μεσημέρι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης με τον Βαγγέλη Μαρινακη και τον Δημήτρη Γόντικα, έχοντας ως βασικό θέμα συζήτησης τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ξεχωριστά με τον Νικητιάδη, αλλά με κοινή ατζέντα συζήτησης που είναι τα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι ΠΑΕ για να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε τις προτάσεις του στον υφυπουργό, ενώ συζήτησαν για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι των αιωνίων. Αντίθετα, ο Γόντικας δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει σύντομα τις προτάσεις του, αφού όμως πρώτα αυτές εγκριθούν από Δ.Σ. που θα κάνει.
Ο Νικητιάδης πάντως ξεκαθάρισε και στους δύο ότι αν δεν μπορέσουν οι ΠΑΕ να λύσουν το πρόβλημα της βίας τότε θα επέμβει η Πολιτεία με την εφαρμογή από σκληρών μέτρων, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.