Κοντρέρας: «Αξίζει ο ΠΑΟΚ ένα τρόπαιο»

Η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στην Τούμπα, σύμφωνα με τον αμυντικό...

Η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ χάθηκε στην Τούμπα, σύμφωνα με τον αμυντικό της ομάδας, Πάμπλο Κοντρέρας.

Πραγματοποίησε άλλη μια αρχοντική εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, οργανώνοντας την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος τοποθετήθηκε στον «Sport103fm» για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιλιανού:

Για τα συναισθήματά του μετά το παιχνίδι με τη ΤΣΚΚΑ: «Αισθάνομαι θλίψη για τον αποκλεισμό, αλλά αισθάνομαι και μία ευχαρίστηση για την απόδοση και για αυτό που θα ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος για τους ανθρώπους που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ».

Για το αν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη στην Ευρώπη: «Το πιστέψαμε. Δώσαμε παραπάνω από το 100% και για αυτό αισθανόμαστε θλίψη. Θεωρώ ότι έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω στην έδρα μας για να μιλάμε για πρόκριση σήμερα».

Για το αν χάθηκε η πρόκριση στην Τούμπα: «Το παιχνίδι που έγινε στη Μόσχα ήταν το καλύτερο του ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Έπρεπε να γίνει καλύτερη προσπάθεια στην Τούμπα και ίσως να χάθηκε εκεί η πρόκριση. Μας έλειψε το γκολ».

Για το αν η πορεία αυτή του δίνει το κίνητρο να μείνει να κρεμάσει τα παπούτσια του στον ΠΑΟΚ: «Ο τρόπος που με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και η σχέση με τον πρόεδρο με κάνει να το σκέφτομαι. Κάτι τέτοιο θα είναι ιδανικό. Μακάρι να κάνω συζητήσεις με τον πρόεδρο να μείνω κάποια χρόνια παραπάνω στον ΠΑΟΚ και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου».

Για το αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει έναν τίτλο φέτος: «Η λέξη «πρέπει» και «υποχρεωτικό» δεν ταιριάζει αλλά το «αξίζει». Για τη δουλειά που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από όλους, η λέξη που ταιριάζει είναι το «αξίζει» για έναν τίτλο».

Για το αν έχει ξαναδεθεί με ομάδα όπως με τον ΠΑΟΚ: «Το έχω ξαναπεί ότι τα συναισθήματα που έχω στον ΠΑΟΚ μου θυμίζουν πολύ την ομάδα μου στη Χιλή. Δε μπορώ να το συγκρίνω αλλά αισθάνομαι το ίδιο με τη χώρα μου. Σε αυτό με βοηθάει όλη αυτή η ανυπέρβλητη αγάπη του κόσμου».

Για την κορυφαία του στιγμή με τον ΠΑΟΚ: «Από εδώ και πέρα θα έρθει η πιο ξεχωριστή στιγμή με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι με τίμησε η εθνική Χιλής για την παρουσία μου στην Ευρώπη και τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με την Καβάλα: «Μόνο νίκη. Πρέπει να σταθεροποιηθούμε μέσα στην Τούμπα και να μη χάνουμε. Να τα δώσουμε όλα για ψηλότερα στη βαθμολογία και φυσικά να σκεφτόμαστε και το Κύπελλο».