Μηχαλήτσος:«Χάσαμε από ένα μεγαθήριο...»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Γιάννης Μιχαλήτσος...

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος στάθηκε στη συγκλονιστική παρουσία των οπαδών του Αρη.

«Χάσαμε από μια ομάδα, η οποία είναι καλύτερη από μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά και στο πρώτο δεκάλεπτο χάναμε 2-0. Η ψυχολογία μας έπεσε και τα πράγματα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Παίζαμε με ένα μεγαθήριο. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι έπρεπε να είναι όλα τα στοιχεία υπέρ μας, να μην κάνουμε κανένα λάθος, αλλά να τα κάνει ο αντίπαλος. Αυτό όμως δεν έγινε, γιατί εμείς κάναμε τα λάθη στην αρχή του αγώνα. Έχουμε μείνει πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα και κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τη Λάρισα, για να μπούμε στα πλέι οφ, που είναι ο στόχος μας. Θέλαμε να κάνουμε πάλι περήφανους τους Αρειανούς, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί μας, καθώς στο δεκάλεπτο χάναμε 2-0» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Υπάρχει κούραση και σήμερα υπήρχε, όπως και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι ίδιοι παίκτες παίζουν συνέχεια και είναι κουρασμένοι. Πρέπει να αξιοποιηθούν κι άλλα παιδιά από το ρόστερ, γιατί μπροστά μας είναι το κρίσιμο παιχνίδι με τη Λάρισα και χρειαζόμαστε φρέσκα πόδια».

Ωστόσο, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο του Αρη που έδωσε… κίτρινο χρώμα στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ»: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον συγκλονιστικό κόσμο μας. Κάναμε έδρα ένα γήπεδο μιας μεγάλης ομάδας και νιώθαμε σαν να παίζαμε σπίτι μας. Νιώθουμε άσχημα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να τον ευχαριστήσουμε».

Τέλος, ο τεχνικός του Αρη, υπογράμμισε: «Το επίπεδο είναι διαφορετικό. Αυτό που με προβληματίζει είναι η κούραση. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς και δεν θέλουμε να πάθουμε πάλι αυτό το ίδιο μετά από ευρωπαϊκά παιχνίδια».