Β.Τοροσίδης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω»

Μόνο σε καλή ψυχολογική κατάσταση δεν είναι μετά την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του ο Βασίλης Τοροσίδης...

Μόνο σε καλή ψυχολογική κατάσταση δεν είναι μετά την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του ο Βασίλης Τοροσίδης. Ήρθαν και ορισμένα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να θέλει ν’ αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και έτσι έδεσε το… γλυκό.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού δεν προέβη σε κάποια επίσημη δήλωση, ωστόσο δεν έμεινε και με το στόμα κλειστό στο κοντινό του περιβάλλον. Σύμφωνα με τα όσα γράφθηκαν στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Βασίλης Τοροσίδης διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ν’ αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους».

«Ο καθένας λέει και γράφει ότι του γουστάρει. Ξαφνικά έγινα εγώ το κακό παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου επειδή ξέφυγα μια φορά από τα νεύρα μου, πράξη για την οποία ζήτησα συγγνώμη. Μια φορά έδωσα δικαίωμα και το αναγνώρισα. Το να προσπαθούν κάποιοι όμως να με παρουσιάσουν ως μιάσμα ξεπερνά τα όρια», έλεγε την Πέμπτη στο περιβάλλον του, ενώ σε ότι αφορά το ενδεχόμενο αποχώρησής του τόνιζε: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουν πόσο περήφανος είμαι που παίζω σε αυτή την ομάδα και δεν χρειάζεται να το λέω συνέχεια».