Κληρώνει για Μαρινάκη στο Sofitel

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης την πρόταση μομφής που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Με βασικό αντικείμενο συζήτησης την πρόταση μομφής που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη θα διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League στο ξενοδοχείο Sofitel.

Αν και αρχικά η συνεδρίαση της Super League ήταν προγραμματισμένη να γίνει στα γραφεία της, μετά από απόφαση της αστυνομίας άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής, υπό των φόβο πιθανών επεισοδίων, εξαιτίας και της πορείας που είχαν προγραμματίσει οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Το πιο ενδιαφέρον από τα θέματα που υπάρχουν στην ατζέντα του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είναι η πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του προέδρου της Super League και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση που θα ληφθεί. Για να καθαιρεθεί ο κ. Μαρινάκης από την προεδρία θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ τουλάχιστον οι μισές συν μια ομάδες της Super League, δηλαδή οι 9 από τις 16 (αν παρευρεθούν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων).

Έξω από το ξενοδοχείο βρίσκονται και αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ενημερώθηκαν προφανώς για τη... μετακόμιση και βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στα όσα έγιναν στο ντέρμπι, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.