Αναμενόμενη ενδεκάδα από Φερέιρα

Τους αναμενόμενους έντεκα επέλεξε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο...

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε γνωστό το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την ομάδα του Γιώργου Δώνη (19:30) στο ΟΑΚΑ. Τα προβλήματα λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών δεν επιτρέπουν στον 64χρονο προπονητή να παρατάξει όπως θέλει το «τριφύλλι» και έτσι επέλεξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής.

Άρα κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού θα είναι ο Τζόρβας με τους Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι και Σεϊταρίδη από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή και τον άξονα θα πάρουν θέσεις ο Κατσουράνης και ο Σιμάο ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα κινηθεί ο Νίνης. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Καραγκούνης και στο δεξί ο Γκοβού, με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό θα είναι στην αποστολή ο Κλέιτον, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Λέτο - που είναι και τραυματίας – όπως και οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Καρνέζης που είναι τραυματίες.