Τζόρβας: «Στόχος μας τα πλέι οφ»

Τα πλέι οφ αποτελούν πλέον στόχο του Παναθηναϊκού...

Τα πλέι οφ αποτελούν πλέον στόχο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μετά του αγώνα με τον Ατρόμητο, παραδέχτηκε ότι τα γεγονότα που συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν επηρέασαν τους παίκτες, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα βγήκε ενωμένη.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζόρβα:

«Δεν νομίζω ότι μας αρέσουν οι δικαιολογίες. Δεν έχει χρησιμοποιήσει κανένας ποτέ κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δικαιολογίες. Είναι φυσιολογικό όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και όσα ακολούθησαν στη συνέχεια να μας επηρέασαν».
Από και κει πέρα ο κόσμος έστησε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Ίσως την καλύτερη που ζήσαμε φέτος στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ήμασταν νευρικοί και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδια που θα ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας. Η αγανάκτηση του κόσμου μεταφέρθηκε σε μας. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να είμαστε νευρικοί και να κάνουμε λάθη.

Όλη την εβδομάδα είχαμε κάνει έκκληση, για να έρθει στο γήπεδο για ειρηνική διαμαρτυρία.
Οι οπαδοί μας έδειξαν ότι μπορούν να συγκρατήσουν την αγανάκτησή τους. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την αγάπη που μας έδειξαν και μας θεώρησαν ηθικούς νικητές. Γι’ αυτό κάναμε στην αρχή με τους συμπαίκτες μου, αυτό που κάναμε.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ερωτηθείς να απαντήσει εάν ο Παναθηναϊκός βγαίνει πιο ενωμένος μετά από όλα αυτά, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι πιο ενωμένος. Είναι με υπηρεσιακούς ανθρώπους στη διοίκηση και είναι πάντα λογικό να υπάρχει δυσαρέσκεια σε κάποιους και προβληματισμό σε εμάς τους παίκτες, μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για τα πλείο οφ. Απομένει να τελειώσουν οι έξι αγωνιστικές και να πάμε στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο, μετά από εμάς, που όπως φαίνεται θα είναι ο ΠΑΟΚ. Τα πλέι οφ είναι πλέον ο τελευταίος στόχος, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα».