Σισέ: «Η απόφασή μου δεν αλλάζει»

Για τα γεγονότα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την αποχώρησή του από την Ελλάδα, μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, ...

Για τα γεγονότα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την αποχώρησή του από την Ελλάδα, μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ, στο «Telefoot».
Ο Γάλλος Σούπερ Σταρ του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε:
«Αμέσως μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, πολλοί οπαδοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο και άρχισαν να με χτυπάνε και να με βρίζουν. Αυτό για μένα είναι το τέλος. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω».

Ο 29χρονος στράικερ, σχολιάζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε:
«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι επίσης ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα αυτή η συμπεριφορά δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο της θέσης του, αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών του Παναθηναϊκού, και μίλησε για την σχέση που έχει οικοδομήσει μαζί τους:
«Αυτό που έκαναν οι οπαδοί μας είναι μοναδικό και τους ευχαριστώ. Η σχέση μου με τους οπαδούς είναι ξεχωριστή. Τους λατρεύω. Βρίσκονται διαρκώς δίπλα μας, όπως έκαναν με τον Ατρόμητο. Απολαμβάνω να παίζω για αυτούς».

Καταλήγοντας, ο διεθνής Γάλλος, υποστήριξε ότι δεν έχει αλλάξει η απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος του πρωταθλήματος από την Ελλάδα:
«Αυτή τη στιγμή, η απόφαση μου δεν αλλάζει. Δεν μπορώ να παίζω κάτω από τέτοιες συνθήκες».