Συγκινημένος αλλά αμετάπειστος ο Σισέ

Οι εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου προς τον Τζιμπρίλ Σισέ άγγιξαν τον Γάλλο σούπερ σταρ, χωρίς όμως να του αλλάξουν γνώμη...

Οι εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου προς τον Τζιμπρίλ Σισέ άγγιξαν τον Γάλλο σούπερ σταρ, χωρίς όμως να του αλλάξουν γνώμη.
Μπορεί να δείχνει… σκληρός και άγριος, αλλά έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος.
Έτσι το Σάββατο (26/02) όλα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ προκάλεσαν τη συγκίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ και ιδιαίτερα το πανό των οργανωμένων που έγραφε στα γαλλικά «Τζμιμπρίλ, θυμήσου αυτό που σου είπε μια φορά η μητέρα σου. Ό,τι και να γίνει, μην εγκαταλείπεις ποτέ», αλλά και το μαχαίρι που του έδωσαν τα μέλη της ακαδημίας του «τριφυλλιού» από την Κρήτη.
Παρά τη συναισθηματική φόρτιση του Γάλλου και την αγάπη που πήρε από τον κόσμο όμως, δύσκολα θα αλλάξει η απόφασή του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Οι δηλώσεις του σε γαλλικό κανάλι είχαν ξανά το ίδιο περιεχόμενο και ανέφεραν ότι έχει αποφασίσει ήδη να αποχωρήσει από τους «πράσινους» με το τέλος της σεζόν.
Η στάση των οπαδών πάντως τον συγκίνησε αρκετά και ίσως η λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του να είναι και ένας από τους λίγους λόγους που μπορεί να βρει ο Σισέ για να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου.