Γυρίζουν σελίδα στον Άρη

Όσο κι αν δυσκολεύονται στον Άρη να πιστέψουν πως χάθηκαν οι δύο βαθμοί στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/02) με την Λάρισα...

Όσο κι αν δυσκολεύονται στον Άρη να πιστέψουν πως χάθηκαν οι δύο βαθμοί στην αναμέτρηση της Κυριακής (27/02) με την Λάρισα και παράλληλα πολύτιμο έδαφος στην κούρσα των πλέι οφ, είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν μπροστά.
Στις έξι αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος οι «κίτρινοι» θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, προκειμένου να σώσουν την… παρτίδα.
Το επόμενο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν είναι ο Ηρακλής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (05/03, 19:30). Σ’ ένα παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους.
Στα συν για τον Γιάννη Μιχαλήτσο είναι η επιστροφή του Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στο αντίποδα θα απουσιάσει ο Ρικάρντο Φατί (ο Γάλλος μέσος θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία μέρα της τιμωρίας του).
Σε ό,τι αφορά, τέλος, κάποιους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, εκτίμηση για την κατάστασή τους θα γίνει στην αυριανή προπόνηση, καθώς σήμερα (28/2) υπάρχει ρεπό.