«Τσεκάρουν» Πάρντο και Μιραλάς οι Βέλγοι

Tην προσοχή τους στους Κέβιν Μιραλάς και Ούρκο Πάρντο έχουν στρέψει οι άνθρωποι...

Tην προσοχή τους στους Κέβιν Μιραλάς και Ούρκο Πάρντο έχουν στρέψει οι άνθρωποι της Εθνικής Βελγίου, όπως υποστηρίζει ο Φιλίπ Βάντε Βάλε. Σύμφωνα με την Sportday, o προπονητής τερματοφυλάκων των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε ότι προμηθεύεται οπτικό υλικό από τους αγώνες του Ολυμπιακού για τον ομοσπονδιακό τεχνικό του, Ζορζ Λέεσκενς.

«Την Κυριακή ο Ούρκο δεν είχε πολλή δουλειά, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα. Ο κύριος Λέεσκενς τον έχει δει και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο εγώ τον παρακολουθώ κάθε εβδομάδα. Παίρνω τα dvd από τους αγώνες του Ολυμπιακού και βλέπουμε την πρόοδό του. Αποφασίσαμε όμως να τον δούμε και από κοντά. Αυτό κάνει καλό στον ίδιο τον Πάρντο, όταν γνωρίζει ότι έρχονται άνθρωποι να τον παρακολουθήσουν».

Ερωτηθείς στο αν παρακολουθεί ο ίδιος και τον Μιραλάς, απάντησε: «Ναι, είδα και τον Κέβιν. Ισχύει ό,τι και για τον Πάρντο. Απλώς στην περίπτωσή του ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος στη θέση που παίζει. Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες στην επίθεση. Είναι καλό, όμως, που και στα δύο παιχνίδια που τον είδαμε σκόραρε».