Ετοιμάζει αντέφεση ο Ολυμπιακός

Όπως είναι γνωστό από την Τρίτη (1/3), ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης...

Όπως είναι γνωστό από την Τρίτη (1/3), ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Εμμανουήλ Αντωνακάκης, άσκησε έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague.

O ίδιος χαρακτήρισε τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό ως «ευρείας κλίμακας» και θεώρησε μικρή την ποινή που επιβλήθηκε στους Πειραιώτες και η οποία αφορούσε τιμωρία του «Γ. Καραϊσκάκης» για μία αγωνιστική και πρόστιμο 140.000 ευρώ.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς κόσμο για δύο αγωνιστικές, με Εργοτέλη την 25η και με ΑΕΚ την 27η, με τους ανθρώπους τους Πειραιά να είναι ανήσυχοι.

Σημερινό (2/3) δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής» αναφέρει πως οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» διοίκησης δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και στην έφεση που έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη (2/3) από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, οι Πειραιώτες θα απαντήσουν με αντέφεση, ζητώντας να εκπέσει η ποινή μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στους «ερυθρόλευκους»!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ αισιόδοξοι σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όπως τόνιζαν από το βράδυ της Τρίτης «δεν στοιχειοθετείται με τίποτα η κατηγορία περί ευρείας κλίμακας επεισόδια, αφού δεν υπάρχουν ούτε φθορές, ούτε τραυματισμοί».

Επίσης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα ζητήσουν οι ερυθρόλευκοι αναβολή της εκδίκασης της σημερινής (2/3) έφεσης του αθλητικού εισαγγελέα, καθώς δεν προλαβαίνουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για την υπεράσπισή τους.