Διαμαρτυρία οπαδών του ΠΑΟΚ

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση...

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η «Θύρα 4» χαρακτηρίζει τον διαιτητή της αναμέτρησης (Σιδηρόπουλος) ανεκδιήγητο και ζητάει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ξεφτιλίσουν την ΑΕΚ στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και πήρε ένα τσαμπουκαλεμένο Χ μέσα στην Αθήνα. Η ομάδα ήταν σοβαρή, πειθαρχημένη και έχασε και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει. Σταθήκαμε τυχεροί στα 2 δοκάρια του Ντιόπ, αλλά μερικές φορές χρειάζεται και η τύχη.

Πρέπει να αναφερθούμε στον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο που άφησε την ομάδα με 9 παίκτες μέσα σε λίγα λεπτά. Και πάλι όμως οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να μας βάλουν γκολ. Μπορεί αν μέναμε με 6 παίκτες να τα καταφέρνανε. Τώρα λοιπόν περιμένουμε την ΑΕΚ στον επαναληπτικό της Τούμπας και πρέπει να τους ξεφτιλίσουμε. Όλοι μαζί, κόσμος, προπονητής, παίκτες και διοίκηση. Δεν μας αρκεί η πρόκριση, θέλουμε διασυρμό.

Ευτυχώς για εμάς, δεν θα ανέβουν στην Τούμπα οι αιμοσταγείς οπαδοί της Ένωσης γιατί μετά τη Λαμία και την Ηγουμενίτσα μπορεί να μας δέρνανε και στην Θεσσαλονίκη. Επόμενος αντίπαλος ξανά η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και απαιτούμε τη νίκη».