Ομπράντοβιτς: O Σάρας δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς...

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μίλησε στη λιθουανική εφημερίδα "L.ritas" και δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν ανήκει πλέον στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή:
"Ήταν τιμή μου που δούλεψα με τον Σάρας. Το λέω αντικειμενικά ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που προπόνησα. Η σχέση μας είναι πολύ καλή. Είναι εκπληκτική και ο Σάρας είναι μια θαυμάσια προσωπικότητα. Η προετοιμασία μας ξεκίνησε την πρώτη του Σεπτέμβρη, αλλά τώρα δουλεύω με 16 παίκτες στο Ζλάτιμπορ και ο Σάρας δεν είναι εδώ. Δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας μας. Δεν είναι σωστό να διαδίδουμε φήμες. Δεν είναι και η δουλειά μου να το κάνω. Ό,τι και να γίνεται, είναι μεταξύ του ιδίου και της διοίκησης",

Για το ρόστερ της ομάδας:
"Χάσαμε σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, αλλά είχαμε και σημαντικές προσθήκες, οι οποίες χρειάζονται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστούν. Είμαι αισιόδοξος για αυτό".

Για την ομάδα της Σερβίας και το δικό του μέλλον:
"Ο κύριος Ίβκοβιτς έκανε πολύ καλή δουλειά. Εγώ είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού, έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο και θα το τιμήσω μέχρι το τέλος".