Στο "χέρι" του Βύντρα η ανανέωση

Στα χέρια του Λουκά Βύντρα είναι πλέον το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό...

Στα χέρια του Λουκά Βύντρα είναι πλέον το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, μετά την πρόταση των «πρασίνων».

Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη γίνει με την πρόταση που έκαναν οι «πράσινοι» να απέχει στο οικονομικό σκέλος από τα «θέλω» του διεθνούς αμυντικού, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για μεγάλη διαφορά που δε μπορεί να γεφυρωθεί και να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Στη χθεσινή (03/03) επίσκεψη του Δημήτρη Γόντικα στην Παιανία υπήρξε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Λουκά Βύντρα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για το συγκεκριμένο θέμα εκ νέου. Τα δεδομένα πάντως τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον παίκτη είναι γνωστά και πλέον ο έμπειρος μπακ καλείται να αποφασίσει.

Στο «τριφύλλι» αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Βύντρα θα μείνει στον Παναθηναϊκό, κάτι που φαίνεται ότι θέλει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αυτό που επίσης θεωρούν στο στρατόπεδο των «πρασίνων» ότι είναι υπέρ τους, είναι οι προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού ο διεθνής αμυντικός.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι δεν μπορούν οι ομάδες – από την Serie A κυρίως – που ενδιαφέρονται για τον Βύντρα, να φτάσουν στην οικονομική προσφορά που έχουν κάνει κι έτσι αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης.