Ο Πηρούνιας έτοιμος να δώσει τον Εθνικό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός είναι έτοιμος να δεχτεί...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εθνικός είναι έτοιμος να δεχτεί την οποιαδήποτε οικονομική συμμετοχή ή προσφορά για το μέλλον της ομάδας. Αυτό δηλώνει ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ, Νίκος Πηρούνιας, με δήλωσή του που ανέβηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού. Αφορμή στάθηκαν οι αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του, μετά την ήττα της ομάδας από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

"Η υβριστική συμπεριφορά μίας μικρής ομάδας "καλόπαιδων" εις βάρος των ποδοσφαιριστών,του προπονητή και του Πρόεδρου της ομάδας μας,δεν αντικατοπτρίζει επ'ουδενί τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που έχει την υποχρέωση να τους αποβάλλει και απομονώσει.
Η διαλελυμένη άνευ συμβολαίων και γηπέδου ομάδα του περιφερειακού πρωταθλήματος, προ εξαετίας που την παραλάβαμε, ήταν δημιούργημα και ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΩΝ. Η επί τετραετία αξιόλογη προσπάθεια της σημερινής διοίκησης με γηπεδικές εγκαταστάσεις και διεκδικήτρια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, είναι αποτέλεσμα των ποδοσφαιριστών και της προσωπικής και ΜΟΝΟΝ οικονομικής προσφοράς του Προέδρου κ. Νίκου Πηρούνια ο οποίος αφιέρωσε τον εαυτό του έξι χρόνια για την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ, ουσιαστικότερη δε συνεισφορά μετά ΚΑΡΕΛΑ εποχής, από παράγοντα ή ιδιοκτήτη του ΕΘΝΙΚΟΥ. Ανεπίτρεπτες συμπεριφορές που θίγουν την οικογένειά μου και εμένα προσωπικά, δεν τις επιτρέπω σε κανέναν και για τίποτα, καθότι εγώ σέβομαι του πάντες και φυσικά τις οικογένειές τους.
Είμαι ανοικτός και πρόσφορος, να δεχθώ την οποιαδήποτε οικονομική συμμετοχή ή προσφορά, σε όποιον νομίζει ότι μπορεί να παραλάβει την ομάδα και να συνεχίσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες".