Αβέβαιο το μέλλον του Μιχαλήτσου

Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται το μέλλον του Γιάννη Μιχαλήτσου στον πάγκο του Άρη Oι εξελίξεις απ’ ότι φαίνεται στον Άρη είναι ραγδαίες...

Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται το μέλλον του Γιάννη Μιχαλήτσου στον πάγκο του Άρη
Oι εξελίξεις απ’ ότι φαίνεται στον Άρη είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και απόψε συνάντηση των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ με θέμα την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά την ήττα από τον Ηρακλή, καθώς και την λήψη αποφάσεων με γνώμονα την επόμενη μέρα της ομάδας.
Οι πιθανότητες λύσης της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο δείχνουν να είναι περισσότερες από το να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Δεν αποκλείεται ακόμα και στην διάρκεια της αυριανής μέρας να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Σάκη Τσιώλη (το Onsports από την πρώτη στιγμή έχει αναφερθεί στο θέμα).
Σε περίπτωση που ο Έλληνας τεχνικός αρνηθεί να αναλάβει στην παρούσα φάση την ομάδα εξετάζεται και το ενδεχόμενο να εξεταστούν κάποιες περιπτώσεις τεχνικών από την Ιβηρική Χερσόνησο ή την Λατινική Αμερική. Πάντως όπως και να’ χει είμαστε σε αναμονή εξελίξεων.

Πηγή: onsports.gr