Χάβος: «Να ανασυνταχθούμε γρήγορα»

Ο Μάκης Χάβος παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να ανασυνταχθεί...

Ο Μάκης Χάβος παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να ανασυνταχθεί.
«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για μας. Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα είχε περισσότερα τρεξίματα, φρεσκάδα και περισσότερο πάθος για τη νίκη. Πρέπει να ανασυνταχθούμε γρήγορα, γιατί κάθε τρεις μέρες έχουμε από ένα παιχνίδι. Πρέπει να επιστρέψουμε σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε για την κούραση που μπορεί να υπάρχει:
«Σίγουρα έχουν μαζευτεί πολλά, αλλά να μην ξεχνά κανείς ότι η ομάδα μας κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχαμε καλή εικόνα, αλλά να μην ξεχνάμε τα πάρα πολλά παιχνίδια που δίνει η ομάδα».
Αναφερόμενος στον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος:
«Πιστεύω σίγουρα ότι θα είμαστε πάρα πολύ διαφορετική ομάδα στον επαναληπτικό. Θα το δείτε στο γήπεδο. Εγώ δεν χάνω την εμπιστοσύνη μου σε αυτή ομάδα».

Ως ελαφρυντικό για την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα, επικαλέστηκε τις απουσίες:
«Πιθανόν να ήταν και θέμα απουσιών. Έλειπαν σημαντικοί παίκτες. Εγώ ξέρω τις δυνατότητες κάθε παίκτη. Ο κόσμος θέλει να δει όλους τους παίκτες, αλλά εγώ ξέρω καλύτερα πότε θα παίζει ο καθένας».

Πηγή: onsports.gr