Κώστας Πηλαδάκης: «Έχω πολλά πράγματα να πω»

Ο Κώστας Πηλαδάκης άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα αποκαλύψει πολλά πράγματα...

Ο Κώστας Πηλαδάκης άφησε να εννοηθεί ότι σύντομα θα αποκαλύψει πολλά πράγματα αναφορικά με το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Λάρισας δεν έκρυψε τη χαρά του για την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού και επεσήμανε ότι σύντομα θα πει κάποια πράγματα που κρατάει μέσα του.

«Σίγουρα αυτή η νίκη μάς έδωσε πολύ χαρά. Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια αξιοπρέπεια και ελπίζω να τα καταφέρουμε σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Τα πράγματα είναι ρευστά, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε».
Για τις αποκαλύψεις που σχεδιάζει να κάνει: «Πολύ σύντομα σχεδιάζω να πω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Τα κρατάω μέσα μου, αλλά ήρθε η ώρα να τα πω. Αφορά και το ποδόσφαιρο γενικά και την Ομοσπονδία. Υπάρχει ένας έντιμος άνθρωπος στην ΕΠΟ, που ονομάζεται Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ξέρει πολλά πράγματα και ελπίζω να τα πει, αν δεν έχει κάποια αναστολές ή ντροπές. Όλα θα τα πω σε μια συνέντευξη Τύπου. Σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη. Τα 98 ανήκουν σε μένα και το 99ο είναι ότι εμπιστεύτηκα τη διαιτησία», κατέληξε ο Πηλαδάκης μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση.