Μπάσκετ Α1 Γυναικών : «Μας… χαλύβδωσε»

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει τις συνθήκες όπου αποχώρησε από τη προεδρία των Εσπερίδων ο κ. Αποστολίδης εξέδωσε ο σύλλογος....

Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει τις συνθήκες όπου αποχώρησε από τη προεδρία των Εσπερίδων ο κ. Αποστολίδης εξέδωσε ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αξιοπρέπεια όλων μας στις Εσπερίδες διοικούντων και αθλητών παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, είναι αυτή που μας έδωσε δύναμη να αντέξουμε το πλήγμα της δολιοφθοράς που προσπάθησε να κάνει ένα μέλος στο οποίο από αφέλεια ανοίξαμε την αγκαλιά μας και που γέμισε ψεύτικες ελπίδες και... φούμαρα τον κόσμο.

Απώλειες έστω και παράπλευρες πάντα υπάρχουν, αλλά η ενέργειά του αυτή σε μια κρίσιμη καμπή για το σωματείο, χαλύβδωσε άπαντες και η απάντηση θα δοθεί στο γήπεδο όπως αρμόζει σε ένα ερασιτεχνικό σύλλογο . Είναι μια δοκιμασία που θα μας βγάλει δυνατότερους για αυτό και τον ευχαριστούμε για ότι έκανε και ευχόμαστε στον ίδιο και όσους τον χειραγώγησαν, γιατί δεν έχει επουδενί την ποιότητα να είναι ...αυτόφωτος, πάντα τέτοια.

ΥΓ .Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος τόσο εμείς όσο και οι αθλήτριες και οι προπονητές. Από ηθικής άποψης!».

 

Συντάκτης: Αλέξανδρος Πρίφτης