Μήνυμα Δώνη για την συνέχεια

Ο Γιώργος Δώνης έκανε δήλωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη...

Ο Γιώργος Δώνης έκανε δήλωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Ο προπονητής του Ατρομήτου είπε συγκεκριμένα:

«Επειδή μετά το ματς με τον Πανιώνιο κυριάρχησε, όπως είναι φυσικό, η απογοήτευση και η στενοχώρια ως προς το αποτέλεσμα, στο διάστημα της εβδομάδας επανήλθε η ηρεμία και πιστεύω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα φανούμε πολύ δυνατοί και ισχυροί σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο διάστημα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Ακόμα και τώρα που μας προκαλεί στενοχώρια το γεγονός ότι είμαστε χαμηλά, είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε χάσει την πίστη και την αυτοπεποίθησή μας για τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Χωρίς να χρειάζεται λοιπόν να πούμε «μεγάλα λόγια» είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα το αποδείξουν στο γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Νομίζω ότι σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζουν ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης, η θέση τους στη βαθμολογία είναι άδικη κι εντελώς πλασματική. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με πολύ όμορφο τρόπο ανάπτυξης και δημιουργίας».