ΠΑΟ: Χωρίς Βγενόπουλο το Δ.Σ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τελικά δεν θα παραστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο...

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος τελικά δεν θα παραστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αρχικά αναμενόταν.

Αιτία είναι οι κακές σχέσεις του «Mr.MIG» με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, κάτι που προσπαθεί να διορθώσει ο Δημήτρης Γόντικας ο οποίος θέλει να συγκεντρώσει όλους τους μετόχους αφού το «τριφύλλι» αυτή την στιγμή χρειάζεται ενότητα.

Ο Δημήτρης Γόντικας θέλει να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας την επόμενη σεζόν και αν τελικά δεν πραγματοποιηθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τότε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των «πρασίνων» θα ζητήσει να γραφτεί στα πρακτικά πως η ομάδα θα ακολουθήσει τακτική λιτότητας, πράγμα στο οποίο θα πρέπει να συναινέσουν όλοι οι μέτοχοι.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη (19.30 LIVE στο Onsports) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια χωρίς νίκης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να παρατάξει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, με τον Βύντρα δεξιά στην άμυνα, τον Σπυρόπουλο αριστερά ενώ οι Καντέ και Σαριέγκι θα συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο της οπισθοφυλακής του «τριφυλλιού».

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο με τον Γιώργο Καραγκούνη να βρίσκεται στα αριστερά, τον Στέργο Μαρίνο δεξιά και φυσικά τον Τζιμπρίλ Σισέ να είναι η «αιχμή του δόρατος» για την ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πηγή: onsports.gr