Δώνης: «Απαράδεκτη η Super League»

Ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει καλύτερη αντιμετώπιση από την διοργανώτρια αρχή...

Ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει καλύτερη αντιμετώπιση από την διοργανώτρια αρχή, καθώς ήταν η μόνη ομάδα από τις διεκδικήτριες του Κυπέλλου που αγωνίστηκε το Σάββατο (12/3).

Πολλά παράπονα έκανε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο». Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το κύπελλο, μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε το Σάββατο (12/3) κάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
«Θα ήθελα να πω κάτι και να αναφερθεί από τα Μέσα. Δεν γίνεται από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το Κύπελλο να μην υπάρχει ισοτιμία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία ημέρα παραπάνω να ξεκουραστεί και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό στις ημέρες μας. Κάναμε αίτημα να αγωνιστούμε Σάββατο αλλά απορρίφθηκε. Την ώρα που άλλες ημέρες ένας αγώνας είχε οριστεί για τις τρεις το μεσημέρι και διεξήχθη τελικά απόγευμα, είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να αλλάξουμε μία ημέρα ενός αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή είναι απαράδεκτη»,
είπε νευριασμένος ο Έλληνας τεχνικός.

Στην συνέχεια άφησε και υπονοούμενα για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.
«Το Σάββατο (12/3) είδαμε μία ομάδα που αγωνίστηκε με όλους τους αναπληρωματικούς», είπε χωρίς να την κατονομάσει.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα:
«Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός από την άποψη ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα πολύ σημαντικό λεπτό. Από την στιγμή που παλεύουμε για την παραμονή πλέον όλοι οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και το θετικό είναι ότι έχουμε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδό μας, όπου ελπίζουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις».

Τέλος τόνισε ότι ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης είναι οι πιο αδικημένες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα.
«Ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης αγωνίζονται πάρα πολύ καλά και είναι άδικα τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Σχετικά με τον Καμαρά τον τιμώρησα με τον αποκλεισμό από την αποστολή, ενώ πλήρωσε και χρηματικό πρόστιμο στην διοίκηση», κατέληξε ο Δώνης.


Onsports.gr