Μ. Χάβος: «Μεγάλη νίκη, κοιτάμε ΑΕΚ»

Ο Μάκης Χάβος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει άμεσα τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ και να ...

Ο Μάκης Χάβος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει άμεσα τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ και να ξεχάσει τα πανηγύρια για την νίκη επί του Ολυμπιακού.
Επιπλέον μίλησε και για την απόδοση του Κουτσιανικούλης αλλά και την επιλογή να εκτελέσει το πέναλτι ο Βιτόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μεγάλη νίκη, αλλά αυτός ο αγώνας ανήκει ήδη στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει ο αγώνας με την ΑΕΚ, που πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό. Σήμερα δεν πιστεύω ότι ξεκινήσαμε άσχημα. Στο πρώτο τέταρτο είχαμε ρυθμό. Προηγήθηκε ο Ολυμπιακός, κάναμε αβίαστα λάθη και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Στα αποδυτήρια είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος. Σήμερα δείξαμε τι είδους ομάδα είμαστε».

Για τον αγωνιστικό χώρο:
«Η αλήθεια είναι ότι μας δυσκολεύει. Με τον καλό καιρό θα γίνει καλύτερο το γήπεδο».
Για την απόδοση του Κουτσιανικούλη: «Κάνω προσπάθεια να παίξει ο κάθε παίκτης τη στιγμή που μπορεί. Με προσπάθεια και συνομιλίες με τον παίκτη δείχνει την πραγματική του εικόνα και θα είναι ακόμη καλύτερος στη συνέχεια. Το πιο εύκολο για μένα ήταν να του δώσω νωρίτερα ευκαιρίες, όμως, δεν ήταν απόλυτα έτοιμος:

Για το γεγονός ότι εκτέλεσε το πέναλτι ο Βιτόλο:
«Βιτόλο και Σαλπιγγίδης είναι οι πρώτοι εκτελεστές στα πέναλτι. Αυτό δεν φαίνεται επειδή δεν έχουμε κερδίσει πολλά πέναλτι. Ο Βιτόλο δουλεύει πολύ στις εκτελέσεις στην προπόνηση. Το γκολ θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά».

Για το σκάνδαλο με τις κασέτες:
«Είναι στενάχωρο αυτό που γίνεται. Η αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συζητιέται από τότε που ήμουν παίκτης. Ακόμη αυτό συζητάμε».

Για τις επιστροφές των παικτών:
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος. Αν λείπουν κάποιοι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές υπάρχει πρόβλημα. Στο rotation δεν μπορείς να αλλάξεις 7-8 παίκτες, διότι πρέπει να διατηρεί η ομάδα τα χαρακτηριστικά της».

Για το πέναλτι:
«Ήμουν μακριά από τη φάση. Ας ανατρέξουν κάποιοι και ας δουν πόσα πέναλτι έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ»
 

onsports.gr