ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελληνική Αστυνομία για... κούπα!

Ελληνική Αστυνομία για... κούπα!

Μοιράζει... κατοστάρες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ της Ιταλίας και κάνει ήδη τις πρόβες για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελληνικής Αστυνομίας γράφει τη δική της ιστορία στο Τορίνο και ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ιταλία.

Με το newsbomb.gr χορηγό και μεγάλο υποστηρικτή αυτής της προσπάθειας, η ελληνική ομάδα μπάσκετ των αστυνομικών μοιράζει... κατοστάρες στους αντιπάλους της και μετρώντας ήδη τρία στα τρία, εξασφάλισε την πρόκρισή της στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (05/10) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και με νίκη θα πάρει την πρόκριση για τον τελικό με μοναδικό στόχο -φυσικά- να σηκώσει την κούπα και να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (04/10) η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας θριάμβευσε επί της Ολλανδίας με 111-76, ενώ στα δύο πρώτα παιχνίδια της είχε διαλύσει κυριολεκτικά τους οικοδεσπότες Ιταλούς με 117-54 και την Ουγγαρία με 122-66.

Προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ της αστυνομίας είναι ο Παναγιώτης Αριδάς, με βοηθούς τον Γρίμμα Ιωάννη και τον Βασίλειο Συγλέτο.

Στο ρόστερ ανήκουν οι: Ηλίας Καλαντωνέας ως αρχηγός, Γιώργος Μπάκας, Νικόλαος Τσούτσος, Σεραφείμ Θέος, Θεμιστοκλής Κουπίδης, Νικόλαος Βελιζιώτης, Αναστάσιος Κωνσταντώνης, Αθανάσιος Γεωργοπαπαδάκος, Παντελής Κανέλης, Σταύρος Μυλωνίδης, Ναούμ Θύμιος, Χρήστος Ντακούλιας.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Τζατζάκης Γεώργιος και συνοδός ο Ηλίας Τσαγκάρης μαζί με τους Κωνσταντίνο Ζακεστίδη και Ρήγα Ουσταμπασίδη.
Την αποστολή συνοδεύει επίσης ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Καστανιώτης Δημήτριος.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, η φανέλα της εθνικής ομάδας με το λογότυπο του newsbomb.gr, ως μεγάλου χορηγού επικοινωνίας, ετοιμάζεται να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.