Κ. Θωμαϊδης:«Είμαι λίγο πιο αισιόδοξος»

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα και τιμωρίες για την «παράγκα Νο 2»...

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξουν αποτελέσματα και τιμωρίες για την «παράγκα Νο 2» όπως την χαρακτήρισε, εξέφρασε ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

Ο δημοσιογράφος, από την εκπομπή του οποίου, «Δίκη της Δευτέρας», ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις για τις περιβόητες κασέτες που παρέδωσε στον εισαγγελέα ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον Sentra FM 103,3, λίγο μετά την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων σχετικά με το θέμα, δήλωσε πως υπάρχει μια κοινωνική απαίτηση για να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες και αυτό αισιοδοξεί ότι θα συμβεί.

«Παρέδωσα στον εισαγγελέα CD και ιδιόχειρη επιστολή. Δεσμεύομαι έναντι της κατάθεσης να μην απαντήσω. Δεν είχα λόγο να μην απαντήσω, αλλά είναι μυστική η κατάθεση», είπε αρχικά ο κ. Θωμαϊδης και πρόσθεσε:

«Στην παράγκα Νο 1 είχαμε στοιχεία εξαιρετικά σοβαρά και ενδιαφέροντα, που είτε αρχειοθετήθηκαν, είτε παραγράφηκαν. Καθίσαμε στο σκαμνί μόνο εγώ και ο συνάδελφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που αθωωθήκαμε βεβαίως, ενώ καταδικάστηκαν τρεις παράγοντες εκείνης της εποχής.

Στην παράγκα Νο 2 υπάρχει μια κοινωνική απαίτηση να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες, λόγω και της συγκεκριμένης οικονομικής συγκυρίας και της γενικότερης κατάστασης. Είμαι λίγο πιο αισιόδοξος, από την προ δεκαετίας εποχή.

Μετά από μένα κατέθεσε ο κ. Βασσάρας, ενώ ο κ. Πιλάβιος θα καταθέσει μετά το μεσημέρι. Δεν ξέρω αν θα κληθούν άλλοι μάρτυρες, δεν έχω πληροφόρηση για ύπαρξη άλλου μάρτυρα».