Αποχωρεί ο Μπέος από τον Βόλο!

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον...

Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ατρόμητο, ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά το τέλος της σαιζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Προκρίθηκε δίκαια. Στα δύο παιχνίδια ήταν καλύτερα προετοιμασμένος ψυχολογικά. Πήγε δίκαια στον τελικό, εύχομαι ότι καλύτερο. Να ευχαριστήσω τους 15.000 φιλάθλους που ήρθαν στον γήπεδο. Να ζητήσω συγνώμη για όσα θα τους πω. Είναι μια απόφαση, όχι εν βρασμώ ψυχής.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να παίρνει αυτό που του αξίζει. Όχι όλοι οι φίλαθλοι, αλλά σε όσους απευθύνομαι, δεν αξίζουν να έχουν τον Μπέο για πρόεδρο, Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μαζί με τα παιδιά που τους δίνω χειροκρότημα και το προπονητικό τιμ, θα δώσουμε όλοι μαζί τον καλύτερο εαυτό για να πάρουμε αγωνιστικά ότι μας αξίζει. Όταν τελειώσει η χρονιά, ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται. Παρέλαβε το 2008 μια ομάδα με προσφυγές και χρέη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τακτοποιημένες όλες οι οφειλές.

Αποχωρώ χωρίς χρέος. Αν δεν βρεθεί επενδυτής, όλοι οι παίκτες πωλούνται από ένα ευρώ μέχρι όσα δώσει ο καθένας. Θα παραδώσω τις μετοχές στο Δήμο Βόλου. Να οδηγήσουν αυτή την ομάδα, εκεί που της αξίζει, στην Τρίτη ή την τέταρτη Εθνική. Εκεί που είχαν συνηθίσει. Δεν τους αρέσει αυτή η ομάδα που μιλάει όλη η Ελλάδα. Ίσως είναι το μοναδικό υγιές κομμάτι σε αυτή τη μίζερη πόλη. Αν νομίζετε ότι είναι εν βρασμώ ψυχής, κάνετε λάθος. Ορκίζομαι στη ζωή του πατέρα μου, που δεν είναι καλά και ίσως έχει δύο μήνες ζωής, ότι ο Μπέος δεν θα είναι τη νέα χρονιά στον Βόλο».