Β. Μαρινάκης: «Στηρίξτε χωρίς ακρότητες!»

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ έκρουσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους οργανωμένους...

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ έκρουσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, στην συνάντηση που είχε σήμερα (17/3) μαζί τους.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ επεσήμανε στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι η συμπεριφορά τους στο κυριακάτικο (20/3, 19:30) ντέρμπι με την Ένωση θα πρέπει να είναι κόσμια, καθώς δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί το παραμικρό στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία πολύ πιθανόν να δώσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στον Ολυμπιακό.

«Αυτό που μας απασχολεί είναι να νικήσουμε, ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα. Θέλω να είστε όλοι σας πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας. Στηρίξτε την ομάδα, όπως μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε, χωρίς ακρότητες, καπνογόνα και άλλα παρόμοια πράγματα…», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος άκουσε τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού να δεσμεύονται ότι θα είναι τύπος και υπογραμμός την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο..
Να σημειωθεί ότι το «παρών» στην συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα, έδωσε και ο Δ’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.

 

Onsports.gr