Ω, τι κόσμος... Παναθηναϊκέ (video+photos)

Ω, τι κόσμος... Παναθηναϊκέ (video+photos)

Στιγμές απίστευτες, εικόνες μαγικές και άκρως Παναθηναϊκές προσέφεραν στον εξάστερο οι 6.000 και πλέον φίλαθλοι του τριφυλλιού που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του «Τάσσος Παπαδόπουλος».

 

Η αποθέωση για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ήταν πρωτοφανής, όπως και αυτή που ακολούθησε για όλους τους παίκτες του τριφυλλιού από τους οργανωμένους της Θύρας 13 Κύπρου και όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η δίψα των οπαδών του Παναθηναϊκού για να δουν από κοντά την κορυφαία ελληνική ομάδα όλων των εποχών είναι τέράστια και πιστοποιήθηκε ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με το πράσινο πάρτι να στήνεται στους δρόμους που οδηγούσαν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» και να συνεχίζεται μέσα στο γήπεδο.

Τα συνθήματα υπέρ του τριφυλλιού δεν σταμάτησαν λεπτό από τον κόσμο που έζησε με ένταση και απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο από αυτή τη μοναδική εμπειρία της ιστορικής παρουσίας του Εξάστερου στη Μεγαλόνησο.

Και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτή η τεράστια και καταπράσινη «αγκαλιά» που προσφέρθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην Κύπρο προς την ομάδα, έχει εκτιμηθεί ήδη και θα αποτελέσει το έναυσμα για την ανανέωση του ραντεβού ανάμεσα στο τριφύλλι και τον κόσμο του στην Κύπρο...

Εις το επανιδείν...

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ και το αποκλειστικό βίντεο στο Onsports.gr