Λο: «Απολογούμαι σε Διαμαντίδη, Παναθηναϊκό» (photos)

Λο: «Απολογούμαι σε Διαμαντίδη, Παναθηναϊκό» (photos)

Τέλος στην παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τα όσα υποτίθεται πως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του έθεσε ο Έισι Λο.

 

Αναστάτωση προκάλεσε στον Ολυμπιακό, αλλά και τον ίδιο τον Αμερικανό γκαρντ, δημοσίευμα που τον ήθελε να καταφέρεται με απαξιωτικά λόγια για συναδέρφους του όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, καθώς και τους Έλληνες διαιτητές. Ο Έισι Λο, με μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε πως θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με το τι ακριβώς είπε και δεν είπε εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση. «Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, για μια στιγμή. Θα απαντήσω σε όλα όσα αφορούν στη συνέντευξη που όλοι μιλούν για αυτήν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έισι Λο στο Twitter.

Εν συνεχεία, ο Αμερικανός γκαρντ με νέα τοποθέτησή του φώτισε πλήρως το τοπίο που τόση αναστάτωση προκάλεσε στον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Όπως πρόσθεσε, με νέα ανάρτησή του: «Το μόνο που είπα για αυτόν (σ.σ. Διαμαντίδη) ήταν ότι είναι σπουδαίος παίκτης, πως σέβομαι όσα έχει καταφέρει και δεν μπορείς να αρνηθείς όσα έχει επιτύχει. Δεν θα προσπαθούσα να προσβάλλω κάποιον παίκτη μέσα από τα ΜΜΕ. Πίστευα πως έδινα συνέντευξη για τον αμερικανικό αθλητισμό. Δεν γνωρίζω πώς φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Απολογούμαι στην ομάδα μου, το Διαμαντίδη, τον Παναθηναϊκό και σε οποιονδήποτε άλλον προσβλήθηκε. Ήταν ένα ειλικρινές λάθος».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο Onsports.gr