Μαρινάκης: «Δείξτε την περηφάνια σας»

Στο προπονητήριο του Ολυμπιακού, στου Ρέντη, βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το απόγευμα της Παρασκευής..

Στο προπονητήριο του Ολυμπιακού, στου Ρέντη, βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να… ντοπάρει τους παίκτες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της τελευταίας, ουσιαστικά, προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του Πρωταθλήματος, ήρθα μετά από αρκετό καιρό για να πούμε δυο κουβέντες. Είδατε τον τελευταίο μήνα να υπάρχει, από αρκετούς, πολύ αρνητική κριτική για την ομάδα. Βέβαια τα καλά νέα για τον Ολυμπιακό δεν αποτελούν είδηση, θεωρούνται δεδομένα. Αντίθετα τα άσχημα νέα για μας πουλάνε, σε αντίθεση με άλλες ομάδες», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε: «Δεν με αγγίζει το να κτυπούν εμένα προσωπικά. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να αγγίξει εσάς. Πιστεύω σε εσάς, είστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό που χρειάζεται για τον αυριανό αγώνα είναι καρδιά και μυαλό. Δεν πρέπει να έχετε άγχος γιατί δεν καλείστε να αποδείξετε τίποτα. Εμείς δεν πάμε για φιέστα, φιέστες έχουμε κάνει πολλές. Θέλουμε να κερδίσουμε, να παίξουμε καλή μπάλα, να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που κάνουν αρνητική κριτική. Ελπίζω να μην με απογοητεύσετε. Να είστε περήφανοι που παίζετε σε αυτή την ομάδα και αυτή την περηφάνια να την δείξετε αύριο».