ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τον Μπεργκ... Ατρόμητος στη Λεωφόρο! (photos)

Μετά τον Μπεργκ... Ατρόμητος στη Λεωφόρο! (photos)

Ο Σουηδός ήταν ξανά όλα τα λεφτά, έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ, αλλά τραυματίστηκε στους πανηγυρισμούς, αποχώρησε και ο Ατρόμητος έκανε στο δεύτερο ημίχρονο τη μεγάλη ανατροπή, φεύγοντας νικητής από τη Λεωφόρο.

Αδικεί το 1-2 τους πράσινους που άξιζαν καλύτερης τύχης, δέχτηκαν όμως δύο σχεδόν πανομοιότυπα γκολ από τον Ιγκλέσιας μέσα σε 5 λεπτά (60', 65'), ενώ φωνάζουν για φάουλ στον Ζέκα σε αυτό της ισοφάρισης και για πέναλτι στον Ατζαγκούν στο 77' του αγώνα. Μόνος τρίτος στη βαθμολογία ο Ατρόμητος ότι και να συμβεί στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, τρίτη εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό που κρατάει μόνο την παρουσία του κόσμου και το χειροκρότημα αναγνώρισης της προσπάθειας στο φινάλε...

Το ματς στη Λεωφόρο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει λύσεις επιθετικά, αφού ο Ατρόμητος είχε μπει στο ματς με αμυντικούς προσανατολισμούς, κάτι που δεν βοήθησε στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Αναστασίου προσπάθησε, αλλά δεν ήταν το ίδιο καλή στο δημιουργικό κομμάτι σε σχέση με άλλα παιχνίδια, βρήκε όμως τη λύση από τον... συνήθη ύποπτο, Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στο 40' πήρε την ασίστ του Καρέλη και με εντυπωσιακό πλασέ πάνω από το κεφάλι του Τσενάμο έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ. Το κακό για τους γηπεδούχους ήταν πως ο Μπεργκ στη φάση του γκολ τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστικά αλλαγή, με αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά η επιθετική δραστηριότητα των «πράσινων» στο υπόλοιπο όλου του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο onsports.gr