Κάλεσμα από Νοτιά

Με γραπτή του παρέμβαση ο Νίκος Νοτιάς καλεί όλους τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ να σταθούν δίπλα στην ομάδα....

Με γραπτή του παρέμβαση ο Νίκος Νοτιάς καλεί όλους τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ να σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Μετά την αναστάτωση που επικράτησε στην ΑΕΚ με το θέμα της αδειοδότησης τα πράγματα φαίνεται πως βαίνουν καλώς για τον Δικέφαλο τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το ποσό που χρειάζεται άμεσα να δοθεί για να μπορεί να αγωνιστεί του χρόνου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Μετά τον Πέτρο Παππά που αποφάσισε να βάλει τα χρήματα που του αναλογούν και ο Νίκος Νοτιάς πείστηκε από τον Χάρη Κοσμάτο να βοηθήσει οικονομικά. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Νοτιάς προχώρησε και σε παρέμβαση μέσω δήλωσής του στην ιστοσελίδα «aek365.gr» καλώντας όλους τους μετόχους να σταθούν δίπλα στην ομάδα.

Επίσης, απευθυνόμενος και στους οπαδούς με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της «Ορίτζιναλ» επεσήμανε ότι τόσο ο Σταύρος Αδαμίδης όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους που όμως δεν έγιναν δεκτές από τον ίδιο και τον Πέτρο Παππά.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει: «Όλοι οι μέτοχοι, ανεξαρτήτως, έχουμε ευθύνη απέναντι στην ΑΕΚ, την ιστορία της και τον κόσμο της. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, λόγω διαχειριστικών δαπανών του παρελθόντος, τα οποία βαραίνουν όλους τους υπάρχοντες αλλά και τους αποχωρήσαντες μετόχους. Την κρίσιμη αυτή στιγμή καλώ όλους τους αρχικούς και νυν μετόχους να ενδιαφερθούν και να βοηθήσουν την ομάδα μας για να ξεπεράσει την κρίση, διότι όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι έχουμε αναλάβει την ίδια ηθική υποχρέωση απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Πέτρος Παππάς και εγώ έχουμε συναίσθηση των ευθυνών μας και ευελπιστούμε πως και οι υπόλοιποι συμμέτοχοι, έστω και την ύστατη στιγμή, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, ο κ. Αδαμίδης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους σε εμένα και τον κ. Παππά αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ούτε εγώ, ούτε ο κ. Παππάς τις κάναμε αποδεκτές και ζητήσαμε από τον κ. Αδαμίδη και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια εντιμότητα και αγάπη για την ομάδα μας, ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, να περάσει η ομάδα μας τη Β' φάση της αδειοδότησης και να οδηγηθεί ομαλά στον τελικό του Κυπέλλου. Για άλλη μία φορά βέβαια καλώ όλους τους ΑΕΚτζήδες, επώνυμους και μη, να έρθουν και να συνδράμουν στην δύσκολη αυτή προσπάθεια και να κάνουν τις προτάσεις τους».

Πηγή: onsports.gr