«Ντροπή» και καταγγελία

Ανακοίνωση με τίτλο «Ντροπή!» εξέδωσε η ΚΑΕ Πανελλήνιος, θέλοντας να θίξει τον σχολιασμό του αγώνα της με τον Ηλυσιακό, στα Ιλίσια...

Ανακοίνωση με τίτλο «Ντροπή!» εξέδωσε η ΚΑΕ Πανελλήνιος, θέλοντας να θίξει τον σχολιασμό του αγώνα της με τον Ηλυσιακό, στα Ιλίσια.

Ενημερώνει, επίσης, πως θα προβεί σε καταγγελία στην κρατική τηλεόραση για τους σχολιαστές, οι οποίοι όπως υποστηρίζει είχαν: «απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και πέραν πάσης λογικής μετάδοση».

Η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Πανελλήνιος προτίθεται να καταγγείλει στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. τους σχολιαστές του σημερινού (27/03) αγώνα για την απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και πέραν πάσης λογικής μετάδοσή τους. Θα θέλαμε απλά να θυμίσουμε ότι ο Πανελλήνιος, εκτός του ότι συνιστά τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, πέρυσι αγωνίστηκε σε δύο φάιναλ φορ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η φετινή μέτρια αγωνιστική του πορεία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να τον αντιμετωπίζει με τόσο μειωτικό πνεύμα απέναντι σε οιοδήποτε αντίπαλο και τέλος να θυμίσουμε στους κυρίους Νάτου και Λινάρδο ότι η Λαμία είναι ελληνική πόλη, πρωτεύουσα της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας, και η ομάδα της δεν ήρθε να παίξει στα Ιλίσια από τα Σκόπια ή την Τουρκία».

Onsports.gr