ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτή ξανά για ΑΕΚ, 3-0 τον Περαμαϊκό

Γιορτή ξανά για ΑΕΚ, 3-0 τον Περαμαϊκό

Μικρή αντίσταση βρήκε η ΑΕΚ απέναντι στον Περαμαϊκό για την πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση για το 2014 επικρατώντας με άνεση 3-0 παραμένοντας στην κορυφή και με απόσταση ασφαλείας.

Το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ επικρατούσε προβληματισμός, καθώς οι εμφανίσεις της Ένωσης δεν ήταν οι αναμενόμενες. Ο κόσμος της ομάδας, παρά τα όσα τραβάει βλέποντας τον «δικέφαλο» στην Γ΄Εθνική έδειξε υπομονή, ωστόσο οι τελευταίες μέτριες εμφανίσεις έφεραν γκρίνια.

Απέναντι στον Περαμαϊκό, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήθελε μία ευρεία νίκη και με πειστική εμφάνιση για να επιστρέψουν ξανά τα χαμόγελα. Μπορεί στο πρώτο μέρος οι «κιτρινόμαυροι» να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο στην επανάληψη έδειξαν αλλαγμένο πρόσωπο για να φτάσουν στη νίκη με 3-0.

Στο ξεκίνημα, ο Περαμαϊκός είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία κρατώντας σχετικά εύκολα μακριά τους κινδύνους από την άμυνά του. Ωστόσο, από μία στημένη φάση στο 35' η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, καθώς μετά από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του Περαμαϊκού ο Μώτος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ντακόλ και... θέαμα

Με την έναρξη της επανάληψης ο Δέλλας έκανε πιο επιθετικό το σχήμα της ΑΕΚ περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ντακόλ που πήρε τη θέση του Αργυρίου. Έτσι η Ένωση έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, έχοντας τη συντριπτική κατοχή και φτάνοντας σε ακόμα δύο γκολ.

Στο 48' ο Πλατέλλας γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου ο Ανάκογλου δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο του επίσημο τέρμα με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, όλα έγιναν πιο εύκολα με τους γηπεδούχους να βρίσκουν περισσότερους ελεύθερους χώρους και να φτάνουν σε ακόμα ένα γκολ. Συγκεκριμένα στο 68' ο Ντακόλ με εύκολο τρόπο από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, για να ακολουθήσει η γιορτή των φίλων της ΑΕΚ ύστερα από καιρό...

Πηγή: onsports.gr